Ingenting kan skille oss fra Jesu kjærlighet

Er du klar over at ingenting ( les det jeg nå skrev på nytt: ingenting ) kan skille deg fra Jesu kjærlighet ?

Rom 8:35 forteller oss denne herlige sannheten, når vi først er komt til Jesus, så er det ingenting som kan skille deg fra Jesus og Hans kjærlighet. Du står kanskje i dag begravet til anklene i bekymringer, sykdom, nød, angst, ensomhet, frykt men da er det meget viktig for deg å huske at ingenting kan skille deg fra Jesu kjærlighet.

Men det er ikke sikkert du opplever Jesu kjærlighet i ditt liv, for det er faktisk mulig å leve et liv uten Jesu kjærlighet selv om Han elsker deg. Joh ev.1-3 og 1.Joh forteller oss at bevisst synd i våre liv, vil hindre oss fra å oppleve Jesu kjærlighet.

Så da kan du leve et liv i bevisst synd, selv om Jesus elsker deg, og alikavel gå fortapt fordi du valgte synden fremfor Guds kjærlighet gjennom tro og omvendelse.

For Gud er hellig og rettferdig, i tillegg til å være kjærlighet og godhet. Om du da velger synd, istedenfor frelsen og Guds kjærlighet, så møter du Guds hellige og rettferdige side istedenfor Hans godhet. Da vil du bli dømt som en synder av Gud, selv om Gud elsker deg.

Så det er sant at ingenting kan skille oss fra Jesu kjærlighet, men det er en ting som kan hindre deg fra å oppleve og få del i Jesu kjærlighet, bevisst synd.

Men om du er frelst, om du er et Guds barn, så er det virkelig ingenting som kan skille deg fra Jesu kjærlighet. Økonomiske bekymringer, sykdom, ensomhet, angst, uro, frykt, overgrep, undertrykkelse, mobbing, forfølgelser: Ingenting av dette kan skille deg fra Jesu kjærlighet.

Om du ikke er frelst, så er det heller ingenting som kan skille deg fra Jesu kjærlighet. Men det er noe som kan hindre deg fra å ta del i Jesu kjærlighet, noe som kan hindre deg fra å møte den siden av Gud, bevisst synd.

Hvil da i dag i dette du som er et Guds barn og som ikke lever i bevisst synd. Hvil i det at samme hva, samme hva , du opplever i dag av prøvelser: Så er det ingenting som kan skille deg fra Jesu kjærlighet. Og når ingenting kan skille deg fra Jesu kjærlighet, så er det ingen prøvelser som er for store for deg fordi Jesus er med deg gjennom alt.

Og til deg som ikke er et Guds barn, du er også elsket av Jesus. Fordi ingenting kan skille deg fra å være elsket av Jesus. Men du opplever ikke Jesu kjærlighet i dag, fordi du lever i synd. Og Gud er kjærlighet, hellighet og rettferdighet. Nå møter du bare Guds helighet og rettferdighet som dømmer deg som en synder, men du kan ( om du vil ) få møte også Guds godhet. Fordi Gud vil at du skal ha det godt, Gud vil at du skal få oppleve Jesu kjærlighet. Men da må du ta valget om å bli frelst.

2 tanker om “Ingenting kan skille oss fra Jesu kjærlighet

  1. hei, jeg surfet litt inne her og fant denne siden, en bra side, og det er viktig å få guds ord på nettet, det er ikke så mye av det har jeg sett, jeg har og lagt ut en side som deg, den heter kristenside.wordpress.com…..
    jeg likte det du hadde skrevet om at ingenting kan skille oss fra guds kjærlighet, det er hans kjærlighet til oss som leder oss til han, det er hans godhet som trekker oss videre, stå på med det du gjør……

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s