Har du en ubevoktet grense?

Har du noen gang kjørt over grensen fra Svergie til Norge? Du vet du kommer inn i Norge når du ser det Norske flagget ved grensen, og tollbua med de store skiltene for rød eller grønn sone.

Vet du hva du som er kristen har til felles med grensen mellom Norge og Svergie (eller forsåvidt alle grenser mellom to nasjoner) ?

Om du er kristen, så vaier det et flagg over deg som du ikke kan se. Dette flagget har et kors i seg og under dette flagget står Den Hellige Ånd. Alt som ikke er fra Gud, og som nærmer seg deg, vil se dette flagget og forstå at nå nærmer han seg Guds territorium. For om du er en kristen, så er du Guds eiendom.

Alt som ikke er fra Gud, vil i de fleste tilfeller snu med en gang han ser flagget som vaier over deg. For alt ondt vet at han har ingen mulighet til å krysse grensen inn til Guds territorium. Men av og til, så kommer det noen smuglere og vågale vesener som allikevel vil gjøre et forsøk.

Skulle de komme så nær deg at de nesten er iferd med å krysse grensen inn på Guds territorium, så vil de bli stoppet av tolleren som vokter grensen. For om du er en kristen, så har du Den Hellige Ånd i deg, og Han er tolleren som vokter grensen.

Ingenting ondt kan krysse forbi Den Hellige Ånd og inn på Guds territorium, fordi Den Hellige Ånd vil alltid stoppe alt ondt ved grensen.

Om du er en kristen, så kan du derfor ha denne vissheten når du går inn i det nye året.

Og om du ikke er en kristen, så skal du være klar over at grensene dine ligger ubevoktet. De ligger ubevoktet pga synd og fordi du lever som en fiende av Gud så lenge du lever i synd. Men du kan aldri klare ikke å leve i synd i egen kraft. Så den eneste muligheten for at du skal få beskyttelse for grensene dine, er å bli tilgitt av Gud. i det du blir tilgitt av Gud (frelst), så vil Gud flytte inn i deg og gjøre deg til sitt territorium.

ikke gjør den feilen at du går inn i 2009 med ubevoktete grenser, for da kan alt mulig rart finne vegen over.

Legg igjen en kommentar